We hebben het dan niet over het stoffige imago van de oude juwelier. Nee het is hip en fresh. Je gaat in ongeveer 1,5 uur (2 uur uitgebreide variant) kennis maken met een van de tofste ambachten die er is. Je gaat werken met echt edelmetaal namelijk .925 zilver of 14k goud. Je hebt de keuze uit verschillende echte edelstenen en gaat deze verwerken tot een mooie ring of hanger. Er is uiteindelijk ook de mogelijkheid om je zilveren sieraad te vergulden met een dikke laag 14k goud.

 • Standaard Workshop

  Tijdens de standaard workshop ga je onder begeleiding van onze goudsmid, een prachtige zilveren, vergulde of 14k gouden ring met een edelsteen maken. Je gaat o.a. leren solderen, stempelen, polijsten en zetten. Iedereen maakt eenzelfde design, je bent wel vrij in de keuze van je edelsteen (agaat, maansteen, onyx enz.). Je kunt bij je keuze afgaan op welke steen je mooi vindt, maar daarnaast ook kiezen voor de betekenis van de edelsteen.

 • Uitgebreide workshops

  Tijdens een uitgebreide workshop ga je behoorlijk wat meer doen, dan tijdens de standaard workshop. Je gaat o.a. leren buigen, solderen, zagen, vijlen en nog veel meer. Je bent tijdens deze workshop ongeveer 2 uur bezig (afhankelijk van het aantal personen kan dit verschillen). Je hebt de mogelijkheid om een hanger, ring of heren ring te maken. Voor de hanger heb je uiteindelijk ook de mogelijkheid, om er een ketting bij te kopen. De edelsteen die je gaat gebruiken voor de uitgebreide workshops, is ovaal en een stuk groter dan bij de standaard variant.

Workshop edelsmeden

Voor wie?

Onze workshop in Breda is geschikt voor leeftijden vanaf 8 jaar. Heb je een feestje, een gezellige avond met vriendinnen, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of wat voor gelegenheid dan ook, iedereen gaat dit leuk vinden. Je kunt met 0 ervaring deelnemen en gaat sowieso met iets moois naar huis. Nu hoor ik je denken ik ken iemand met 2 linkerhanden die gaat dit niet kunnen, jawel ook diegene gaat met onze deskundige begeleiding een mooie ring maken.

Ook voor mannen! Zij maken een stoere gehamerde heren ring.

*De workshop vindt plaats op de 1e verdieping en kan alleen worden bereikt via een trap.

Workshop edelsmeden

Ons fier Breda

Breda de parel van het zuiden! Voor je vrijgezellenfeest is er geen betere en mooiere plek te bedenken dan het prachtige Breda. De stad heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vrijgezellendag. De singels, het uitgaansleven en de heerlijke restaurants, het ontbreekt je aan niets. Daarnaast vind je bij ons natuurlijk de leukste activiteit van allemaal… Edelsmeden!

De workshop vindt plaats in ons atelier op de 1e verdieping van ons pand aan de Halstraat in Breda. We hebben een echte summer vibe gecreëerd, veel kleur en veel planten een echte Australische huiskamer. Daarnaast hebben jullie ook nog de beschikking over een dakterras, dat eruit ziet als een Classic Urban Jungle.

*Ons atelier bevindt zich op de 1e etage van ons pand en is alleen te bereiken via een trap.

Workshop edelsmeden

Wat ga je doen?

Je kunt kiezen tussen de standaard workshop of de uitgebreide variant. Hierboven lees je daar meer over.

De standaard workshop duurt ongeveer 1 à 2 uur. De uitgebreide workshop duurt ongeveer 1,5 à 2,5 uur. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte.

Workshop edelsmeden

Eten & Drinken

Tijdens de workshop in Breda is onze bar geopend. Onze koelkasten zijn ruimschoots gevuld met heerlijke (non)-alcoholische versnaperingen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een high tea of een heerlijke bbq. Met lekker weer kunnen we naar buiten en heerlijk chillen in onze urban jungle. Een super toffe ervaring die je sowieso niet meer gaat vergeten.

Workshop edelsmeden

Tekst graveren

Wil je graag je ring laten graveren? Ook dit is mogelijk. Je mag dit op de dag zelf beslissen. Wellicht leuk om de datum van de workshop te vermelden of misschien wel je eigen naam. Voor een meerprijs van € 10,00 per ringetje gaan wij voor je aan de slag. 

 • Prijzen Standaard workshop:

  Zilver:

  • Zilver 2-4 personen € 45,00 p.p.
  • Zilver 5-9 personen € 40,00 p.p.
  • Zilver vanaf 10 personen € 35,00 p.p.


  Goud:

  • 14K Goud 2-4 personen € 195,00 p.p.
  • 14K Goud 5-9 personen € 185,00 p.p.
  • 14K Goud vanaf 10 personen €175,00 p.p.


  * Het is ook mogelijk je zilveren ring te laten vergulden met een dikke laag 14 karaats goud. De meerprijs hiervoor is € 20,- per ring.

 • Prijzen Uitgebreide workshop:

  Hanger:

  • Zilveren hanger € 75,00 p.p.
  • Het vergulden van de hanger kost € 30,00 per hanger.


  Ring:

  • Zilveren ring € 75,00 p.p.
  • Het vergulden van de ring kost € 30,00 per ring.


  Herenring:

  • Zilveren ring € 65,00 p.p.
  • Het vergulden van de ring kost € 30,00 per ring.
 • Luxe bbq €27,50,- p.p.


  Combineer de workshop met een luxe BBQ.

  Inclusief: Broodje Hamburger, Zalm/Garnalen spies, Salades, Stokbrood met tapenades.

 • High Tea/Luxe Lunch €27,50,- p.p. (vanaf 3 personen)

  Combineer de workshop met een lekkere High Tea.

  Inclusief: Verschillende broodjes, verschillende soorten beleg, verschillende soorten thee, 1 verse jus p.p. en nog wat lekkere hartige en zoete verrassingen!

 • High Wine €32,50,- p.p. (vanaf 3 personen)


  Combineer de workshop met een lekkere High Wine.

  Inclusief: 3-gangen Italiaanse hapjes en bijpassende wijnen.

Inschrijven workshop edelsmeden

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan hieronder in voor onze workshop edelsmeden in Breda!