Personeelsuitje

Ons fier Breda

Breda de parel van het zuiden! Voor je vrijgezellenfeest is er geen betere en mooiere plek te bedenken dan het prachtige Breda. De stad heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vrijgezellendag. De singels, het uitgaansleven en de heerlijke restaurants, het ontbreekt je aan niets. Daarnaast vind je bij ons natuurlijk de leukste activiteit van allemaal… Edelsmeden!

De workshop vindt plaats in ons atelier op de 1e verdieping van ons pand aan de Halstraat in Breda. We hebben een echte summer vibe gecreëerd, veel kleur en veel planten een echte Australische huiskamer. Daarnaast hebben jullie ook nog de beschikking over een dakterras, dat eruit ziet als een Classic Urban Jungle.

*Ons atelier bevindt zich op de 1e etage van ons pand en is alleen te bereiken via een trap.

Personeelsuitje

Wat ga je doen?

Tijdens de workshop ga je onder begeleiding van onze goudsmid, een prachtige zilveren ring met een edelsteen maken. Je gaat leren vijlen, zagen, solderen, zetten en nog veel meer. Iedereen maakt eenzelfde design, je bent wel vrij in de keuze van je edelsteen (opaal, maansteen, onyx enz.). Je kunt bij je keuze afgaan op welke steen je mooi vindt, maar daarnaast ook kiezen voor de betekenis van de edelsteen.

Personeelsuitje

Eten & Drinken

Tijdens de workshop in Breda is onze bar geopend. Onze koelkasten zijn ruimschoots gevuld met heerlijke (non)-alcoholische versnaperingen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een high tea of een heerlijke bbq. Met lekker weer kunnen we naar buiten en heerlijk chillen in onze urban jungle. Een super toffe ervaring die je sowieso niet meer gaat vergeten.

Personeelsuitje

Tijd & Kosten

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Zorg dat je met je groep ongeveer 10 minuten van tevoren aanwezig bent. Tijdens de workshop is er ook een pauze ingelast van een half uurtje. De kosten voor het personeelsuitje vind je hieronder.

- Vanaf 10 personen: €37,50 p.p.
- 5-9 personen: €42,50 p.p.
- 2-4 personen: €45,- p.p.

Luxe bbq:
+ €27,- p.p.
Inclusief: Broodje Hamburger, Zalm/Garnalen spies, Salades, Stokbrood met tapenades.

High Tea:
+ €27,50 p.p.
Inclusief: Verschillende broodjes, verschillende soorten beleg, verschillende soorten thee, 1 verse jus p.p. en nog wat lekkere hartige en zoete verrassingen!