Leer edelsmeden

Workshop edelsmeden

Voor dé gaafste workshop in Breda hoef je niet meer verder te zoeken. Happy Hippies heeft de meest originele en gezellige workshop van Breda… Edelsmeden!

Bekijk de workshop →

Leer edelsmeden

Cursus edelsmeden

De collectie van Happy Hippies bestaat voor een groot gedeelte uit handgemaakte sieraden. In ons winkelpand in het centrum van Breda hebben wij een groot atelier waarin we jou kunnen leren hoe je zo’n handgemaakt sieraad zelf creëert.

Bekijk de cursus →

Speciale gelegenheid

Wist je dat je de workshop edelsmeden ook kan combineren met een speciale gelegenheid zoals een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of een babyshower. Bekijk hieronder de opties

 • Vrijgezellenfeest

  Het is zo ver je beste vriendin, zus of wie dan ook gaat trouwen en jij moet het vrijgezellenfeest organiseren. Chill dat je bij ons terecht bent gekomen! Je hoeft namelijk niet meer verder te zoeken, je bent bij ons precies waar je zijn moet. Wij hebben het leukste vrijgezellenfeest in Breda. 

  Lees meer 
 • Personeelsuitje

  Je bent waarschijnlijk op onze pagina terecht gekomen omdat jij deze keer het personeelsuitje organiseert. Chill dat je bij ons terecht bent gekomen! Je hoeft namelijk niet meer verder te zoeken, je bent bij ons precies waar je zijn moet. Wij hebben het leukste personeelsuitje in Breda.

  Lees meer 
 • Babyshower

  Het is zo ver je beste vriendin, zus of wie dan ook is zwanger en jij moet de babyshower organiseren. Chill dat je bij ons terecht bent gekomen! Je hoeft namelijk niet meer verder te zoeken, je bent bij ons precies waar je zijn moet. Wij hebben namelijk de leukste babyshower in Breda.

  Lees meer 
Trotse partner van Onemotion. Bekijk de website voor bedrijfsuitjes,
teambuilding en workshops.