Waarom Happy Hippies kiezen voor sieradenreparatie?

Onze goudsmid is gepassioneerd in het vak en heeft veel ervaring met het repareren van sieraden. Wij begrijpen dat een sieraad sentimentele waarde heeft en behandelen deze daarom met de grootste mogelijke zorg. Als wij denken dat we een reparatie niet naar behoren kunnen uitvoeren, waardoor het sieraad mooier wordt, dan nemen we deze ook niet aan.

 • Ringreparatie

  Wij repareren gebroken banden, vervangen verloren stenen en zorgen ervoor dat jouw ring weer comfortabel past (maatwijzigingen).

 • Edelsteenvervanging

  Als jouw edelstenen missen of beschadigd zijn, kunnen wij ze vervangen door nieuwe edelstenen.

 • Maatwerk

  Laat uw sieraden aanpassen naar jouw smaak en wensen, zodat ze uniek en persoonlijk worden. 

 • Omsmelten

  We kunnen jouw oude sieraad ook omsmelten en vervaardigen tot een nieuw sieraad, helemaal naar smaak. 

  Bekijk oud goud omsmelten →

Waarom kiezen voor een reparatie?

Hergebruik en restauratie:
Als je oude sieraden hebt die je niet meer draagt vanwege beschadigingen, kunnen wij deze herstellen en aanpassen naar jouw huidige stijl.

Verleng de levensduur:
Door op tijd onderhoud en reparaties uit te voeren, kunnen we voorkomen dat kleine problemen uitgroeien tot grotere en kostbare problemen.

Unieke aanpassingen:
Je kunt ook jouw sieraad laten aanpassen of upgraden, bijvoorbeeld door het toevoegen van edelstenen, het veranderen van een zetting of het wijzigen van het ontwerp.

Waarde behouden:
Kostbare sieraden behouden hun waarde als ze goed worden onderhouden. Reparaties kunnen helpen de waarde van jouw investering te behouden.

 • Onedele materialen


  Alleen reparaties van echte edelmetalen zoals zilver en goud kunnen worden uitgevoerd in ons atelier.

 • Kapotte schakels van fijne kettingen en armbanden

  Wel kunnen we de ketting of armband vervangen door een nieuw exemplaar en eventuele bedels overplaatsen. 

 • Sieraden met gevoelige stenen

  Sommige stenen kunnen tijdens een reparatie verkleuren of breken. Laat jouw sieraad in onze winkel controleren om te bepalen of we deze kunnen repareren. 

Interesse?

Heb jij een sieraad wat gerepareerd moet worden? Maak een afspraak met onze goudsmid voordat je naar de winkel komt met jouw sieraad, of mail alvast een foto van het sieraad en jouw vraag hierover naar info@happy-hippies.nl om de mogelijkheden te achterhalen.