Workshop edelsmeden in Breda

De allerleukste workshop in Breda

Voor dé gaafste workshop in Breda hoef je niet meer verder te zoeken. Happy Hippies heeft de meest originele en gezellige workshop van Breda…Edelsmeden!
We hebben het dan niet over het stoffige imago van de oude juwelier. Nee het is hip en fresh. Je gaat in ongeveer 2 uur kennis maken met een van de tofste ambachten die er is. Je gaat werken met echt edelmetaal namelijk .925 zilver of 14k goud. Je hebt de keuze uit verschillende echte edelstenen en gaat deze verwerken tot een mooie ring. Er is uiteindelijk ook de mogelijkheid om je zilveren ring te vergulden met een dikke laag 14k goud.

Voor wie?

Onze workshop in Breda is geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar. Heb je een feestje, een gezellige avond met vriendinnen, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of wat voor gelegenheid dan ook, iedereen gaat dit leuk vinden. Je kunt met 0 ervaring deelnemen en gaat sowieso met iets moois naar huis. Nu hoor ik je denken ik ken iemand met 2 linkerhanden die gaat dit niet kunnen, jawel ook diegene gaat met onze deskundige begeleiding een mooie ring maken.

*De workshop vindt plaats op de 1e verdieping en kan alleen worden bereikt via een trap.

Wat ga je doen tijdens de workshop in Breda?

Tijdens de workshop ga je onder begeleiding van onze goudsmid, een prachtige zilveren of 14k gouden ring met een edelsteen maken. Je gaat leren vijlen, zagen, solderen, zetten en nog veel meer. Iedereen maakt eenzelfde design, je bent wel vrij in de keuze van je edelsteen (opaal, maansteen, onyx enz.). Je kunt bij je keuze afgaan op welke steen je mooi vindt, maar daarnaast ook kiezen voor de betekenis van de edelsteen.

Heb je een speciaal verzoekje, wil je misschien een ketting of een armband maken? Of wil je graag afwijken van de standaard ring en een iets uitgebreidere workshop volgen, geef het dan aan in het opmerkingenveld!

Eten en drinken

Tijdens de workshop in Breda is onze bar geopend. Onze koelkasten zijn ruimschoots gevuld met heerlijke (non)-alcoholische versnaperingen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een high tea of een heerlijke bbq. Met lekker weer kunnen we naar buiten en heerlijk chillen in onze urban jungle. Een super toffe ervaring die je sowieso niet meer gaat vergeten.

Tijd en kosten

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Zorg dat je met je groep ongeveer 10 minuten van tevoren aanwezig bent. Tijdens de workshop is er ook een pauze ingelast van een half uurtje.

De kosten voor de workshop vind je hieronder.

Cursus

Mocht je zo geïnspireerd zijn geraakt tijdens de workshop in Breda, kun je je ook inschrijven voor onze cursus. Via deze link kun je alle informatie vinden. In 10 weken ga je de fijne kneepjes van het mooie vak leren.

Reviews

 

Sophie – Vrijgezellenfeest (16 personen)

”Het was super leuk om te doen! We kregen enorm goede begeleiding en iedereen heeft een leuk aandenken voor straks tijdens de bruiloft. Heerlijke BBQ trouwens!”

Carmen – Bedrijfsuitje (4 personen)

“We hebben met ons team echt een super dag gehad. Eerst een heerlijke High Tea met verse producten. Enorm uitgebreid meer dan we hadden verwacht. Daarna een super workshop onder begeleiding van Ronel. Zij was erg geduldig en hielp ons waar nodig. Het uitzoeken van een edelsteen die bij je past is enorm leuk. Ronel wist erg veel over de edelstenen te vertellen.”

Jasmine – Vrijgezellenfeest (11 personen)

“Wat een toffe workshop. In het begin waren we licht sceptisch, omdat workshops waarin je moet ‘knutselen’ toch vaak suf kunnen zijn. Daar ben je natuurlijk niet naar opzoek als je een vrijgezellenfeest organiseert. Maar dit was alles behalve suf. Onder het genot van een heerlijk wijntje, lekker edelsmeden en genoeg ruimte voor gezelligheid. Er werd goed meegedacht met ons als organisatie. We konden van tevoren de ruimte versieren en er waren voor tijdens de pauze veel leuke vrijgezellenspelletjes. Echt een aanrader!”

Bea – Vriendinnenuitje (2 personen)

“Ik ben vorige week samen met een vriendin bij Happy Hippies geweest voor de workshop edelsmeden. Wat was dit leuk zeg. Hele goede begeleiding en echt met iets moois naar huis gegaan. We komen zeker nog een keer terug voor een ketting!”

34E94D18-CED9-402D-9764-94D9BDE4AD51
vrijgezellenfeest edelsmeden Breda
Workshop edelsmeden Breda

Prijs Workshop edelsmeden

Zilver: Vanaf 10 personen € 35,00 p.p.

Goud: Vanaf 10 personen € 175,00 p.p.

Zilver: 5-9 personen € 40,00 p.p.

Goud: 5-9 personen € 185,00 p.p.

Zilver: 2-4 personen € 45,00 p.p.

Goud: 2-4 personen € 195,00 p.p.

  • Wil je graag in je eentje gebruik maken van onze workshop, dan is dat ook mogelijk. Hiervoor rekenen wij een aangepast tarief, neem contact met ons op (076-5620028) om het een en ander te bespreken.

Prijs Luxe BBQ

€27,50 p.p.

Inclusief: Broodje Hamburger, Zalm/Garnalen spies, Salades, Stokbrood met tapenades.

Prijs High Tea

€ 25,00 p.p.

Inclusief: Verschillende broodjes, verschillende soorten beleg, verschillende soorten thee, 1 verse jus p.p. en nog wat lekkere hartige en zoete verrassingen!

4051260D-B3E1-431A-B06E-5E6FE8750073
63AB527E-49AB-497E-AB23-7B5B31574CEB
0DB5BCA4-AEA6-458C-BB78-31FCE23CA8CF

BOEK HIER

Prijs: 2-4 personen €45-€195 pp III 5-9 personen €40-€185 pp III vanaf 10 personen €35-€175 pp
Selected Value: 0
Geef hierboven aan hoeveel personen er een 14k gouden ring willen maken
Selected Value: 0
Geef hierboven aan hoeveel personen er een zilveren ring willen maken
Prijs: € 27,50 p.p.
Prijs: € 25,00 p.p.
Bestaat je groep uit 6 personen of minder, dan bestaat er de kans dat je bij een andere groep tot maximaal 6 personen wordt geplaatst. Wil je dit niet dan kun je alleenrecht voor de ruimte kopen voor een bedrag van € 25,00. Vul ja of nee in.

Super origineel

Gaaf aandenken

Heerlijk eten

Vette locatie

Heb je nog vragen of wil je telefonisch reserveren, bel dan naar 076 – 562 00 28