VRIJGEZELLENFEESTEN/WORKSHOPS

De gaafste en meest originele workshops en activiteiten vind je bij ons! Wij beschikken in ons winkelpand over 3 verdiepingen waarbij de 1e volledig is ingericht voor hele gave workshops. De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen. Daarnaast is er een bar aanwezig met heerlijke (non)alcoholische dranken. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog een heel erg gezellig ‘Urban Jungle’ dakterras. Als het lekker weer is, kun je dus heerlijk met je wijntje buiten chillen.

Zoek je naast de workshops ook nog een plek om heerlijk te eten en drinken, ook daarmee kunnen wij je helpen. Een leuke high tea of een heerlijke BBQ, is een fijne afsluiter na 1,5 uur hard werken 😉

Wat ga je doen tijdens de workshop edelsmeden?

De workshop duurt 1,5 uur. Tijdens de workshop ga je kennis maken met het allermooiste vak ter wereld namelijk…edelsmeden!

Je gaat met jouw groep in 1,5 uur tijd een mooi ringetje maken. Het ringetje is van zilver (er is een mogelijkheid tot vergulden tegen bijbetaling van € 20) en bevat een kleine edelsteen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten edelstenen (labradoriet, maansteen, opaal enz.). Daarnaast ga je zagen, vijlen, buigen, solderen, zetten en stempelen. Uiteindelijk gaan jullie allemaal met een prachtig exemplaar de deur uit. Mocht er iets mis gaan tijdens het proces, niet getreurd wij hebben altijd genoeg eindproducten in jouw maat klaar liggen.

Iedereen heeft een super mooi aandenken aan een hele gave dag.

*De workshops vinden allemaal op de 1e verdieping plaats en kunnen alleen via een trap bereikt worden.

Prijs Workshop edelsmeden

Vanaf 10 personen € 35,00 p.p.

5-9 personen € 40,00 p.p.

2-4 personen € 45,00 p.p.

  • Wil je graag in je eentje gebruik maken van onze workshop, dan is dat ook mogelijk. Hiervoor rekenen wij een aangepast tarief, neem contact met ons op (076-5620028) om het een en ander te bespreken.

Prijs BBQ

€27,50 p.p.

Inclusief: Broodje Hamburger, Zalm/Garnalen spies, Salades, Stokbrood met tapenades.

Prijs High Tea

€ 25,00 p.p.

Inclusief: Verschillende broodjes, verschillende soorten beleg, verschillende soorten thee, 1 verse jus p.p. en nog wat lekkere hartige en zoete verassingen!

Vul hieronder snel het formulier in!

Super origineel

Gaaf aandenken

Heerlijk eten

Vette locatie

Heb je nog vragen of wil je telefonisch reserveren, bel dan naar 076 – 562 00 28