VRIJGEZELLENFEESTEN/WORKSHOPS

Workshop Breda

Voor dé gaafste workshop van Breda hoef je niet meer verder te zoeken. Happy Hippies heeft de meest originele en gezellige workshop van Breda…Edelsmeden!
We hebben het dan niet over het stoffige imago van de oude juwelier. Nee het is hip en fresh. Je gaat in ongeveer 2 uur kennis maken met een van de tofste ambachten die er is. Je gaat werken met echt edelmetaal namelijk .925 zilver. Je hebt de keuze uit verschillende echte edelstenen en gaat deze verwerken tot een mooie ring. Er is uiteindelijk zelfs de mogelijkheid om de ring te vergulden met een dikke laag 14k goud.
Onze workshop in Breda is geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar. Heb je een feestje, een gezellige avond met vriendinnen, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of wat voor gelegenheid dan ook, iedereen gaat dit leuk vinden. Je kunt met 0 ervaring deelnemen en gaat sowieso met iets moois naar huis. Nu hoor ik je denken ik ken iemand met 2 linkerhanden die gaat dit niet kunnen, jawel ook diegene gaat met onze deskundige begeleiding een mooie ring maken.
Tijdens de workshop is onze bar geopend. Onze koelkasten zijn ruimschoots gevuld met heerlijke (non)-alcoholische versnaperingen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een high tea of een heerlijke bbq. Met lekker weer kunnen we naar buiten en heerlijk chillen in onze urban jungle. Een super toffe ervaring die je sowieso niet meer gaat vergeten.
Mocht je zo geïnspireerd zijn geraakt en de smaak echt te pakken hebben, kun je je ook inschrijven voor onze cursus. Via deze link kun je alle informatie vinden. In 10 weken ga je de fijne kneepjes van het mooie vak leren.

Wat ga je doen tijdens de workshop edelsmeden?

De workshop duurt 2 uur. Tijdens de workshop ga je kennis maken met het allermooiste vak ter wereld namelijk…edelsmeden!

Je gaat met jouw groep in 2 uur tijd een mooi ringetje maken. Het ringetje is van zilver (er is een mogelijkheid tot vergulden tegen bijbetaling van € 20) en bevat een kleine edelsteen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten edelstenen (labradoriet, maansteen, opaal enz.). Daarnaast ga je zagen, vijlen, buigen, solderen, zetten en stempelen. Uiteindelijk gaan jullie allemaal met een prachtig exemplaar de deur uit. Mocht er iets mis gaan tijdens het proces, niet getreurd wij hebben altijd genoeg eindproducten in jouw maat klaar liggen.

Iedereen heeft een super mooi aandenken aan een hele gave dag.

*De workshops vinden allemaal op de 1e verdieping plaats en kunnen alleen via een trap bereikt worden.

Prijs Workshop edelsmeden

Vanaf 10 personen € 35,00 p.p.

5-9 personen € 40,00 p.p.

2-4 personen € 45,00 p.p.

  • Wil je graag in je eentje gebruik maken van onze workshop, dan is dat ook mogelijk. Hiervoor rekenen wij een aangepast tarief, neem contact met ons op (076-5620028) om het een en ander te bespreken.

Prijs BBQ

€27,50 p.p.

Inclusief: Broodje Hamburger, Zalm/Garnalen spies, Salades, Stokbrood met tapenades.

Prijs High Tea

€ 25,00 p.p.

Inclusief: Verschillende broodjes, verschillende soorten beleg, verschillende soorten thee, 1 verse jus p.p. en nog wat lekkere hartige en zoete verrassingen!

Vul hieronder snel het formulier in!

Super origineel

Gaaf aandenken

Heerlijk eten

Vette locatie

Heb je nog vragen of wil je telefonisch reserveren, bel dan naar 076 – 562 00 28