Vrijgezellenfeest Breda

Vrijgezellenfeest Breda

Het is zo ver je beste vriendin, zus of wie dan ook gaat trouwen en jij moet het vrijgezellenfeest organiseren. Chill dat je bij ons terecht bent gekomen! Je hoeft namelijk niet meer verder te zoeken, je bent bij ons precies waar je zijn moet. Wij hebben het leukste vrijgezellenfeest in Breda. Edelsmeden is van alle tijden maar op dit moment echt super hip. Sieraden worden weer volop gedragen en hoe cool is het om dan je eigen ring te kunnen maken. Denk vooral niet aan een suf crea-bea hobbyclubje, wij zijn de jonge en moderne juwelier! Hieronder vertellen we alles wat je moet weten.

Locatie

Breda de parel van het zuiden! Voor je vrijgezellenfeest is er geen betere en mooiere plek te bedenken dan het prachtige Breda. De stad heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vrijgezellendag. De singels, het uitgaansleven en de heerlijke restaurants, het ontbreekt je aan niets. Daarnaast vind je bij ons natuurlijk de leukste activiteit van allemaal… Edelsmeden!

De workshop vindt plaats in ons atelier op de 1e verdieping van ons pand aan de Halstraat in Breda. We hebben een echte summer vibe gecreëerd, veel kleur en veel planten een echte Australische huiskamer. Daarnaast hebben jullie ook nog de beschikking over een dakterras, dat eruit ziet als een Classic Urban Jungle.

*Ons atelier bevindt zich op de 1e etage van ons pand en is alleen te bereiken via een trap.

Wat ga je doen?

Tijdens de workshop ga je onder begeleiding van onze goudsmid, een prachtige zilveren ring met een edelsteen maken. Je gaat leren vijlen, zagen, solderen, zetten en nog veel meer. Iedereen maakt eenzelfde design, je bent wel vrij in de keuze van je edelsteen (opaal, maansteen, onyx enz.). Je kunt bij je keuze afgaan op welke steen je mooi vindt, maar daarnaast ook kiezen voor de betekenis van de edelsteen.

Eten en drinken

Tijdens de workshop in Breda is onze bar geopend. Onze koelkasten zijn ruimschoots gevuld met heerlijke (non)-alcoholische versnaperingen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een high tea of een heerlijke bbq. Met lekker weer kunnen we naar buiten en heerlijk chillen in onze urban jungle. Een super toffe ervaring die je sowieso niet meer gaat vergeten.

Tijd en kosten

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Zorg dat je met je groep ongeveer 10 minuten van tevoren aanwezig bent. Tijdens de workshop is er ook een pauze ingelast van een half uurtje.

De kosten voor het vrijgezellenfeest vind je hieronder.

Cursus

Mocht je zo geïnspireerd zijn geraakt tijdens het vrijgezellenfeest in Breda, kun je je ook inschrijven voor onze cursus. Via deze link kun je alle informatie vinden. In 10 weken ga je de fijne kneepjes van het mooie vak leren.

Vrijgezellenfeest Breda

Reviews

 

Sophie – Vrijgezellenfeest (16 personen)

”Het was super leuk om te doen! We kregen enorm goede begeleiding en iedereen heeft een leuk aandenken voor straks tijdens de bruiloft. Heerlijke BBQ trouwens!”

Lotte – Vrijgezellenfeest (8 personen)

“In 1 woord: Top!”

Jasmine – Vrijgezellenfeest (11 personen)

“Wat een toffe workshop. In het begin waren we licht sceptisch, omdat workshops waarin je moet ‘knutselen’ toch vaak suf kunnen zijn. Daar ben je natuurlijk niet naar opzoek als je een vrijgezellenfeest organiseert. Maar dit was alles behalve suf. Onder het genot van een heerlijk wijntje, lekker edelsmeden en genoeg ruimte voor gezelligheid. Er werd goed meegedacht met ons als organisatie. We konden van tevoren de ruimte versieren en er waren voor tijdens de pauze veel leuke vrijgezellenspelletjes. Echt een aanrader!”

Cato – Vrijgezellenfeest (14 personen)

“Een hele toffe vibe. Lekker ongedwongen, goede begeleiding en iedereen heeft echt genoten!”

Prijs Workshop edelsmeden

Vanaf 10 personen € 35,00 p.p.

5-9 personen € 40,00 p.p.

2-4 personen € 45,00 p.p.

  • Wil je graag in je eentje gebruik maken van onze workshop, dan is dat ook mogelijk. Hiervoor rekenen wij een aangepast tarief, neem contact met ons op (076-5620028) om het een en ander te bespreken.

Prijs Luxe BBQ

€27,50 p.p.

Inclusief: Broodje Hamburger, Zalm/Garnalen spies, Salades, Stokbrood met tapenades.

Prijs High Tea

€ 25,00 p.p.

Inclusief: Verschillende broodjes, verschillende soorten beleg, verschillende soorten thee, 1 verse jus p.p. en nog wat lekkere hartige en zoete verrassingen!

BOEK HIER

Prijs: 2-4 personen €45-€195 pp III 5-9 personen €40-€185 pp III vanaf 10 personen €35-€175 pp
Selected Value: 0
Geef hierboven aan hoeveel personen er een 14k gouden ring willen maken
Selected Value: 0
Geef hierboven aan hoeveel personen er een zilveren ring willen maken
Prijs: € 27,50 p.p.
Prijs: € 25,00 p.p.
Bestaat je groep uit 6 personen of minder, dan bestaat er de kans dat je bij een andere groep tot maximaal 6 personen wordt geplaatst. Wil je dit niet dan kun je alleenrecht voor de ruimte kopen voor een bedrag van € 25,00. Vul ja of nee in.