TROUWRINGEN

Yes! Jullie gaan trouwen. De voorbereidingen zijn in volle gang, locatie, jurk, feest enz. Maar het allerbelangrijkste ontbreekt nog.. De trouwringen natuurlijk. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om bij de standaard juwelier naar binnen te stappen en daar een mooie ring uit te zoeken. Helemaal prima! Maar hoe gaaf is het om voor deze ene speciale ring, die symbool staat voor de mooiste dag van jullie leven, zelf ook een behoorlijke vinger in de spreekwoordelijk pap te hebben. Bij Happy Hippies word je betrokken bij het volledige proces van start tot finish. We plannen graag een afspraak met jullie in en onderzoeken samen de eerste wensen. Jullie hebben een volledige vrije keuze in jullie ontwerp. Daarnaast kunnen jullie kiezen uit verschillende edelmaterialen en ook uit verschillende soorten edelstenen in alle vormen en maten. Het eindresultaat is het mooiste cadeautje, voor de mooiste dag van jullie leven.

Zien jullie dat wel zitten? Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak. Bij voorkeur is dit ongeveer 2 maanden voor de trouwdatum. Nadat wij jullie informatie ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact op. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via 076 – 562 00 28 of stuur een mail naar info@happy-hippies.nl

PS: Wil je jouw vriendin nog ten huwelijk vragen? Wij maken graag jouw verlovingsring! Gebruik hiervoor ook onderstaand formulier. Of wanneer je op zoek bent naar andere trouwsieraden voor deze bijzondere dag, helpen we je graag verder.