TROUWRINGEN

Happy Hippies, de moderne juwelier in Breda centrum

Juwelier Breda Happy Hippies handgemaakte trouwringen atelier

Moderne juwelier Breda

Op een steenworp afstand van de Grote Markt in Breda vind je de moderne juwelier Happy Hippies. Boven de sfeervolle winkel is het goudsmid atelier gevestigd. Daar maakt onze goudsmid Ronel Loeffen alle gouden trouwringen met de hand. Dit is geen standaard juwelier, Happy Hippies geeft de klant graag een behoorlijke spreekwoordelijke vinger in de pap als het gaat om het ontwerp van de trouwringen. Tijdens een afspraak met de goudsmid in het atelier bij deze juwelier Breda bespreken we samen al jullie wensen. Wat volgt zijn prachtige handgemaakte trouwringen, het mooiste cadeautje voor de rest van je leven.

juwelier breda trouwringen breda happy hippies handgemaakt
homeimgs-2(1)

Wat kan er allemaal bij Happy Hippies (juwelier Breda)?

Samen bespreken we graag al jullie wensen voor de perfecte trouwring bij juwelier Happy Hippies in het centrum van Breda. Dit kan een eigen ontwerp zijn, of als uitgangspunt een van onze gouden basisringen. Deze maken we vervolgens helemaal naar wens in ons goudsmid atelier bij onze juwelier Breda. Zo kan de goudsmid van Happy Hippies de basisring een matte of glanzende afwerking geven, of bijvoorbeeld bewerken met een moderne hamerslag. Ook kan de trouwring voor de vrouw bijvoorbeeld aangepast worden met een betekenisvolle edelsteen (misschien de geboortesteen van jouw verloofde?). Hebben jullie echter een geheel eigen ontwerp in gedachte, dan tovert onze goudsmid deze graag om tot een perfecte, unieke trouwring. Natuurlijk is ieder materiaal mogelijk en kunnen we elke edelsteen gebruiken.

Trouwringen Happy Hippies Breda

Klassieke trouwringen zijn nog altijd erg populair. De combinatie van een verlovingsring en trouwring uit de collectie van Happy Hippies is eenvoudig gemaakt. Daarnaast worden er ook veelal gouden trouwringen gekozen met een frisse uitstraling, bijvoorbeeld een gedraaide trouwring met een edelsteen. De trouwring moet vooral goed bij jullie passen. Alle ringen uit de collectie kunnen daarom aangepast worden, volledig naar wens. Hierdoor hebben jullie altijd een unieke trouwring, die perfect bij jóu past!

Bekijk ook meer inspiratie op onze Instagram via @happyhippies.thelabel

 Mogen wij voor jullie huwelijk aan de slag? Hieronder maak je eenvoudig een afspraak bij Happy Hippies, juwelier Breda.