fbpx

Cursus Edelsmeden – voorwaarden

Hieronder vind je de voorwaarden die horen bij de cursus edelsmeden. Om verwarring en teleurstelling te voorkomen, willen we je graag vragen deze voorwaarden te accepteren voordat je deelneemt aan de cursus. Jouw deelname is definitief als je deze voorwaarden hebt geaccepteerd en je de cursus hebt betaald. Heb je dat nog niet gedaan, dan kun je dat hier doen. Heel veel plezier vast en tot gauw!

Vriendelijke groeten,

Ronel Loeffen

 

Cursus Edelsmeden

Naam(Vereist)
Ik schrijf me in voor de eerstvolgende cursusronde en dat is die van:
Ik schrijf me in voor de les op:(Vereist)
Ik begrijp dat ik me inschrijf voor bovenstaande les en kan dus alleen deelnemen in dat blok en aan de les op die dag en dagdeel.(Vereist)
Als ik mijn cursusinschrijving tussentijds stopzet, krijg ik geen geld terug(Vereist)
Ik kan mijn inschrijving niet tussentijds stopzetten en verplaatsen naar een volgende ronde(Vereist)
Als ik keer een les moet afzeggen (om wat voor reden dan ook) kan ik deze alleen inhalen in hetzelfde blok als er een plek vrij komt doordat een ander afzegt. Ik mag één les meenemen naar het volgende blok (direct aansluitend) en hiervoor geldt hetzelfde. Andere eventueel gemiste lessen komen te vervallen.(Vereist)
De cursus is exclusief materiaal zoals zilver en edelstenen. Voor al dit materiaal wordt bijgehouden hoeveel je gebruikt en wat het is. Dit wordt op een briefje genoteerd. Er is dan een betaalronde in les 5 en in les 10 waarbij alles wordt afgerekend (via pin of contant)(Vereist)
Dit formulier dient niet als inschrijvingsformulier voor de cursus maar moet worden ingevuld als je je wilt inschrijven zodat wij weten dat iedereen de voorwaarden begrijpt. Alleen betaalde inschrijvingen zijn definitief. Koop dus hierna ook het product 'cursus edelsmeden' en we zien elkaar snel!(Vereist)
0
    0
    Jouw winkelwagen
    Jw winkelwagen is leegTerug naar de shop